STØT AARS BADMINTONKLUB, NÅR DU KØBER DIT NYTÅRS FYRVÆRKERI🍾🍾

Se billede for nærmere information.
Siden billedet er lavet, der er sket nogle ændringer ift. åbningstider og forudbestilling, som er beskrevet nærmere i teksten herunder.
Bestyrelsen i Aars Badmintonklub, ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår
VIGTIG ÆNDRING
Liv i Byen´s Fyrværkerisalg er også underlagt de nye restriktioner fra regeringen, så vores fysiske handel holder lukket mellem jul og nytår. VORES ONLINE SALG MED FORUDBESTILLING fortsætter dog med den ændring, at man nu kan forudbestille frem til den 29-12-2020 og afhente indtil den 30-12-2020. Forudbestilt fyrværkeri SKAL være betalt inden afhentning. Betaling skal foretages via Mobilepay 64427 til Liv I Byen. Ved betaling, skal i huske at notere ordre nr.
Forudbestilling foretages på www.RoyalFireworks.dk og klik på forhandler og find Liv i byen i Aars
Vores fysiske butik ved Aars IK, Lyngsøvej 2 B, 9600 har følgende ændrede åbningstider:
Søndag, den 20. december kl. 12 – 15
Mandag, den 21. december kl. 14 – 19
Tirsdag, den 22. december kl. 14 – 19
Onsdag, den 23. december kl. 14 – 19
Her håber vi selvfølgelig mange vil kigge forbi, og gøre en god handel.
Udlevering af forud bestilte og betalte varer, kan afhentes i Aars Ik fra søndag den 27/12 - 30/12 fra kl. 13.00-16.00
Liv I Byen har forudbestilt fyrværkeri for 125.000 kr. i kostpris, så vi håber inderligt at i vil hjælpe os med at vi kan få gang i salget, således at vi har mulighed for at støtte din klub.
STØT DIN KLUB VED AT KØBE FYRVÆRKERI HOS Liv i Byen fyrværkerisalg.
Pas godt på hinanden
Liv I Byen, Aars Foreningssupport