HUSK TILMELDING TIL KLUBMESTERSKABER

Klubmesterskaberne 2019

Så er vi igen klar til at afholde klubmesterskaber i Aars Badmintonklub, og du/I er selvfølgelig inviteret med. Vi skal spille en masse badminton og finde frem til hvem, der bliver kåret til årets klubmestre i de forskellige rækker. Vi skal også have kåret ”årets spiller” samt ”årets kammerat” for sæsonen 2018/2019.

Vi vil gerne gentage succesen fra de sidste par år og invitere spillernes forældre med, så også de kan dystre om at blive ”forældre-klubmestre”.

Igen i år, vil der være mulighed for at deltage i fællesspisning for både spillere og deres forældre med en lækker let buffet til en overkommelig pris.

Programmet for dagen er: Fra kl. 10.00 - ca. 16.00 afvikling af alle dagens kampe, samt kåring af klubmestre, ”årets spiller” og ”årets kammerat”.

Ca. Kl. 16.15 - Servering af let buffet

Tilmeldingssedlen og betaling for buffet afleveres til trænerne på det hold du går på. Betaling kan også ske på mobilepay nr. 40 80 30 20.

Dato: 31 marts 2019

Tidspunkt: Kl. 10.00 - ca. 17.00

Sted: Østermarkhallen i Aars

Pris med mad: 80 kr. pr. person

Pris uden mad 20 kr. pr. person.

Tilmeldingsfrist senest onsdag den 21. marts 2019

Vi håber, at rigtig mange støtter op omkring arrangementet.

Ved evt. spørgsmål, kontakt Morten Worsøe på tlf. 61 27 19 98 eller evt. mail mortenbak20@gmail.com

Ungdomsudvalget (USU)

Aars Badmintonklub