Covid-19 tiltag

Bestyrelsen har nu fået klarhed over situationen på baggrund af Regeringens seneste restriktioner, så alle motionister, veteraner og seniorer stadig kan spille badminton.
Ungdoms træning er ikke underlagt restriktionerne og træningen kommer til at foregå som den plejer.
Vi takker vores fleksible medlemmer, som nu træner på andre tidspunkter, så alle fortsat kan spille badminton, næsten som de plejer.
I fremtiden vil begge haller være delt i to med tydelig afmærkning, og det er ikke tilladt at krydse denne afmærkning. Det giver os mulighed for at have 2x10 spillere i hallen af gangen i hver sin ende af hallen, når der bruges 2 forskellige indgange.
Det betyder at man skal benytte en bestemt indgange alt efter hvilken bane man skal spille på, for at dette tiltag kan lykkes.
Derfor skal:
Bane 1-3 i hal 1 skal benytte indgangen ved cafeteriet.
Bane 4-6 i hal 1 skal benytte indgangen midt i hallen, ved omklædningsrummene.
Bane 7-9 i hal 2 skal benytte indgangen i enden af hallen.
Bane 10-12 i hal 2 skal benytte indgangen midt i hallen.
Det fremgår af billederne hvem, der de næste 4 uger skal spille hvor og hvornår. For nogle vil der ikke være sket nogle ændringer, for andre skal de i denne periode spille på en anden bane, enkelte efter aftale også på et andet tidspunkt.
Til senior og veteran træning må der for en kort periode kun være 10 personer til træning, her må man skiftes lidt så alle får mulighed for at komme til træning.
Vi opfordre samtidig alle spillere til at klæde om hjemme fra, så vi undgår al unødig kontakt.
Det er en svær situation for os alle, men vi håber, I vil bakke op om vores midlertidige ændringer, som i første omgang gælder 1 måned frem.
//Bestyrelsen